Qui sóc jo?

Sóc la Mar Cardona Ardanuy i tinc 22 anys.

Des de petita tenia molt clar que volia ser psicòloga i quan vaig acabar l’ESO, vaig triar el camí curt per anar a la universitat, el batxillerat científic; vaig repetir primer, al segon primer em va anar tot de meravella, però a segon em vaig adonar que el sistema educatiu era una merda i que em negava a seguir estudiant una cosa que no em feia feliç.

Vaig preparar-me la prova d’accés a grau superior i va ser així com vaig anar a parar al grau superior d’Integració Social, em va agradar tant, que vaig decidir fer Educació Social en comptes de Psicologia. I bé, aquí estic, de moment sembla que estic sobrevivint al primer semestre.

Des de fa 6 anys, sóc monitora de l’Esplai El Piolet del meu estimat poble, Barberà del Vallès. Li dec molt, moltíssim, gràcies a ell vaig tornar a creure en l’educació, m’he vist implicada en un projecte participatiu, on els infants tenen veu i lluiten per ser escoltats, on les monitores participen de les activitats del poble, on les famílies tenen el seu espai per compartir inquietuds sobre l’educació de les seves filles. A part, li he d’agrair tota la formació i experiència que m’ha donat, però el més important de tot, li he d’agrair tots els moments tan especials que he pogut viure gràcies a formar-hi part.

Crec en l’educació i aposto per ella, és la nostra eina de transformació social.

Anuncios