Tercera i última tongada d’exposicions

Autisme

És un grup de trastorns del desenvolupament neurològic que es manifesta obstaculitzant l’aprenentatge d’habilitats de comunicació i de relacions socials, així també com la imaginació i la conducta. El gran repte que es planteja aquest grup és conscienciar i donar a conèixer que és l’autisme, per tal de trencar falsos mites.

Tracta de blanques

Captació, trasllat i transport de la persona (en aquest cas dones) utilitzant la violència i obligant-la a la sobrexplotación amb el fi de guanyar diners la seva explotació. És un gran negoci que encara que sapiguem que existeix, no ens podem arribar a imaginar tot el que significa, és per això que un dels reptes que es planteja aquest grup és la visibilització de tràfic de persones i la intervenció de l’educació social en aquesta.

Menjador social

Els menjadors socials tenen com objectiu donar de menjar a persocanpedrofundnes sense recursos. Aquest grup ens va posar com a exemple i cas d’èxit el menjador social de Canpedró que no només atenen a la necessitat de menjar, sinó que també tenen serveis de dutxes, bugaderia, infermeria…

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s