Segona tongada d’exposicions

Islamofòbia

Resultat d'imatges de islamofobiaLa islamofòbia és un sentiment d’hostilitat i rebuig cap a l’Islam i els musulmans. Aquestes companyes van gravar i editar un vídeo on sortien al carrer per fer un experiment social; hi havia tres fotografies i preguntaven quina de les tres persones era terrorista i les persones segons les aparences havien de dir qui creien que ho era.

Com a actuacions d’èxit podem dir que es vol commemorar el dia 12 de desembre com a Dia Internacional Contra l’Homofòbia, a les xarxes socials es promou l’etiqueta #stopislamofobia i hi ha escoles públiques que promouen el “Menú Halal”.

Educador/a Social als SSAP

Actualment hi ha dues educadores per cada 15000 habitants, per tant, un dels primers reptes que es plantegen és si el membre d’educadors Social respon el nombre estadístic a les necessitats dels ciutadans. A part de quin són els criteris de distribució dels educadors dins els SSAP?

Les actuacions d’èxit són plataformes d’educadors que s’organitzen per reivindicar els seus drets, la marea taronja, i més recentment, ha sorgit un projecte anomenat “Impulsem” que vol ser participatiu i municipal.

Addiccions

En aquest cas, es van centrar en les addiccions cap a les drogues. Van començar explicant els reptes que es proposaven i eren dotar d’eines per fer un consum responsable i incorporar a més educadores socials en centres de desintoxicació i millorar les polítiques de prevenció. Aquest grup, apostava per la legalització de totes les drogues, però sempre i quan hi hagi una bona educació al respecte.

Manters

Les companyes van passar un vídeo que van fer elles mateixes a l’Espai de l’Immigrant del Raval i després van parlar sobre els prejudicis que hi havia cap a les persones immigrants. Elles defensaven que s’havia de fer un gran treball de sensibilització de la societat.

Resultat d'imatges de sindicato de manteros

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s