17N

El passat dijous 17 de novembre les estudiants vam tornar a sortir al carrer amb motiu de reclamar una reducció de taxes i per tant, una educació pública real.

L’educació, com la resta de serveis públics, s’està convertint en un negoci, i no podem permetre que es converteixi en una mercaderia. Hem de lluitar perquè totes les persones tinguin les mateixes oportunitats i si privatitzem l’educació, no ho estarem aconseguint.

A part, hem de tenir en compte que molts dels serveis que ens ofereix la universitat són gestionats per entitats privades que exploten a les seves treballadores, el bar de Mundet és gestionat per una entitat privada i el servei de neteja també.

Com a educadores socials el fet de la privatització de l’educació ens afecta i molt, ja que, és l’eina de transformació social més poderosa que existeix, i si no podem assegurar això a la nostra societat, estarem abocats a la misèria. I crec que com a persones que som conscients d’aquest fenomen, estem obligades a lluitar per ella.

15271234_1848403068723784_73355001_o

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s